Olen seda kooki teinud mitu korda. Mässamis on, aga maitse on suurepärane. Minul jäi täidis esimese hooga ka peale külmkapis seisnud ööd natuke vedel ning see sundiski uuesti ja uuesti katsetama.
Algallikas on: Toidutarest
Põhi:1 pakk Selga küpsist (180 g)
70 g võid
Täidis:
250 g mascarponet
1,5 dl hapukoort
1 tl vaniljesuhkrut
1 dl suhkrut
2 muna
1 sl tärklist
300 g vaarikaid
Kate:
150 ml Erika tordipulbr
50 g võid
Purustan köögikombainis küpsised ja segan sulavõiga. Surun küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivori põhja. Täidise jaoks mikserdan kokku toasooja Mascarpone, hapukoore, suhkrud ja munad. Vaarikad segan tärklisega. Valan pool täidist põhjale, peale panen vaarikad ja siis ülejäänud täidis. Katteks segan köögikombainiga tordipulbri ja külma või ning panen täidisele peale. Küpsetan 200- kraadises ahjus 40 minutit.
No comments:
Post a Comment