Wednesday, August 3, 2011
Suitsukana täidisega ahjupannkook
Üks minu viimase aja avastusi on ahjupannkook, mis kuulub loomulikult valdkonda “teeb ennast ise” ehk laste kõrvalt hea teha. Täidiseid saab varieerida, aga siin siis seekord suitsukanatäidis. Ka meie peretoiduga pirtsakas kahene laps sööb seda hea meelega.
Jätkub kolmele.
Taigen:
4 dl vett, piima või vee ja piima segu
3 muna
0,3 dl õli
2,6 dl jahu
Täidis:
1 karp (200 g) toorjuustu
1 suurem suitsutatud kanakoib
3 (punast) sibulat
tükike võid praadimiseks
soola
Kõigepealt klopi pannkoogitaigna ained ühtlaseks ja jäta tunniks seisma, et jahu saaks paisuda.
Siis puhasta ja tükelda sibul ning kana.
Prae sibul võis, lisa kanatükid ja toorjuust, maitsesta soolaga.
Vala taigen ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
Määri peale täidis ja keera rulli.
Soovi korral võib veel riivjuustu peale raputad ning panna veel hetkeks ahju.
Kõrvale sobib hapukoor ja toorsalat.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment