Tere,
üle pika aja. Lapsed ei ole seda toidublogi pidamist pea terve aasta juba
soosinud. Nüüd proovin vaikselt uuesti ree peale saada.
Seekord
katsetasin jälle vana lemmikut purukooki. Kasutasin ära kapis seisnud
kohupiimad ning rabarberi, uue lisandina proovisin kookoshelbeid. Tulemus on
krõmps ja suhteliselt kesise maitsega. Edaspidi proovin terve paki
kookoshelvestega, aga seekord siis niimoodi.
150
g võid
1
dl suhkrut
4
dl nisujahu
1
tl küpsetuspulbrit
Täidis:
5
dl rabarberi tükke
2
sl suhkrut
Kohupiimamass:
2
pakki (Ricota) kohupiima
1
dl hapukoort
1,5
dl suhkrut
3
muna
2
tl vaniljesuhkrut
50
g kookoshelbeid
Segan
rabarberikuubikud suhkruga ja jätan seisma.
Segan
köögikombainis põhja koostisained purujaks massiks.
2/3
sellest puistan küpsetuspaberiga
vooderdatud 30x20 cm vormi põhja.
Peale
panen rabarberikuubikud.
Mikserdan
kohupiima, kookoshelbed, suhkrud, hapukoore ja munad ühtlaseks massiks ning
valan vormi.
Kõige
peale läheb ülejäänud puru.
Küpsetan
200 kraadi juures 40 minutit.
No comments:
Post a Comment